Hermine 48 - Jan Bettgens: Relatie- en Gestalttherapie Den Bosch

Ga naar de inhoud
reviews > individuele begeleiding

Hermine 48 jaar
Ik was al een paar maanden rusteloos, wist het allemaal niet zo goed meer, onzeker.. zowel op mijn werk als in mijn persoonlijke omgeving. Ik maakte beslissingen die niet helemaal doordacht waren en waarschijnlijk op termijn ook niet zonder gevolgen. Niets doen zou waarschijnlijk een burn-out gaan opleveren.
Na wat gegoogled te hebben op internet kwam ik bij Jan terecht.
Al gelijk bij het eerste kennismakingsgesprek had ik het gevoel dat ik goed zat, dat Jan me zou kunnen helpen met mijn blokkades.

Nou, daar heb ik gelijk in gekregen. Jan liet me zien dat ik geblokkeerd was, dat ik mijn gevoel niet altijd durfde te volgen en teveel bezig was met anderen. Dat ik dacht voor anderen en daar al bij voorbaat aan probeerde te voldoen. Eigenlijk een paar hele simpele “aha” momenten hebben mij doen inzien dat het ook ander kan.

Hulp accepteren is geen falen, mijn eigen ruimte opeisen is geen egoisme. Ik mag er zijn en ja, dat is ook zo, ik mag er zijn en ik ben er!!! Jan heeft me hier geweldig in geholpen, zag de kracht in me, die ik niet zag en kwijt was. En liet mij mijn eigen kracht weer herkennen en omarmen.
Terug naar de inhoud