tarief - Jan Bettgens: Relatie- en Gestalttherapie Den Bosch

Ga naar de inhoud


Tarieven en vergoedingsmogelijkheden

Investering

Therapie is een investering in jezelf. Het starten van therapie kan je zowel persoonlijk als beroepsmatig veel opleveren. Dat betekent, dat je een keuze maakt om daar voor een bepaalde periode tijd, geld en energie in  te investeren.
Het is niet mogelijk om vooraf een concreet resultaat af te spreken. Daarvoor zit de mens te ingewikkeld in elkaar. Toch ervaren de meeste mensen hun therapie-periode als waardevol en als concrete en blijvende hulp, zowel tijdens als na de afsluiting ervan.

Tarieven:

Kennismakingsgespek                         geen kosten; ong. 30 minuten
Individuele therapie                            € 85,00 per 60 minuten
Coaching                                           € 102,85 per 60 minuten
Relatietherapie/ontwikkeling                € 135,- sessie  75 min.
Relatie PIT-stop                                 € 220,- sessie  120 min.


In bijzondere gevallen kan er een regeling naar draagkracht getroffen worden.


Annulering
Bij verhindering 24 uur van te voren afmelden, anders wordt de gereserveerde tijd in rekening gebracht!

Vergoeding door de zorgverzekeraar
De meeste zorgverzekeraars vergoeden gedeeltelijk gestalttherapie, ook als er sprake is van relatietherapie. Soms vraagt je zorgverzekeraar om een verwijsbrief. Op zorgwijzer.nl vind je een compleet overzicht betreffende de vergoedingen per verzekeraar per pakket.
Afhankelijk van je aanvullende verzekering kun je de sessies als "consulten alternatieve geneeswijze" vergoed krijgen. Op je polis en in de polisvoorwaarden kun je zelf zien in hoeverre je daarvoor verzekerd bent. Belangrijk hierbij is om te checken of een van de  beroepsverenigingen waar ik lid van ben, in de lijst van alternatieve beroepsverenigingen van jouw zorgverzekeraar staat. Die kans is buitengewoon groot. Maar check het voor de zekerheid.


Andere vergoedingsmogelijkheden
In veel gevallen blijkt dat werkgevers of uitkerende instellingen bereid zijn om de kosten voor begeleiding (deels) te vergoeden, in het kader van professionalisering, preventie of verkorting van ziekteverzuim.

ZZP-ers en ondernemers
De kosten voor coaching zijn als beroepskosten aftrekbaar van de belasting.

AGB-codes

Voor de zorgverzekeraar is mijn AGB code van belang. Mijn persoonlijke AGB code en de AGB code van mijn praktijk staan vermeld onder aan de factuur die u van mij ontvangt. Tevens zijn deze codes opgenomen in de behandelovereenkomst.  


KvK-inschrijving en BTW nummer

Ik ben ingeschreven bij de kamer van koophandel. KvK- en BTW nummer staan onder elke factuur.

.
Terug naar de inhoud