Mariska 39 - Jan Bettgens: Relatie- en Gestalttherapie Den Bosch

Ga naar de inhoud


Mariska 39 jaar

Diep van binnen wist ik welke stap ik moest zetten in mijn leven, en toch lukte het me al lange tijd niet om dicht bij mezelf te blijven en datgene te doen wat goed was voor mijn persoonlijke groei.

Van nature ben ik gericht op anderen en zit in snel ‘in mijn hoofd’, waarbij het me niet goed lukte om in contact met mijn eigen gevoel te komen. Op die manier ben ik snel geneigd om aan mezelf voorbij te gaan.
Een situatie die mijn leven beheerste maakte dat ik hier op een andere manier mee om wilde gaan. Daarom heb ik contact gezocht met Jan.

Dankzij enkele sessies met Jan is het me gelukt om scherp te krijgen wat ik wel en niet (meer) wil en daarnaar te handelen in het contact met mezelf en met anderen.

Dit heeft gezorgd voor een belangrijke wending in mijn leven, die nodig was om me energieker en gelukkiger te voelen.

Jan heeft een zeer prettige manier van begeleiden. Het werkte goed voor mij om direct de diepte in te gaan. Op die manier is het meteen duidelijk waar de sessie op gericht is en kom je snel tot de kern.
Deze aanpak heeft bij mij gezorgd voor een doorbraak en vervolgens veel lucht gegeven. Na afloop van de sessies is er voldoende stof tot denken en voelen en dat werkt de dagen erna nog door.
Ik kon prima vooruit met de adviezen die een proces teweeg hebben gebracht waar ik erg blij mee ben en waar ik op dit moment zelf mee verder kan.


Terug naar de inhoud