Karel 62 en Josefien 61 - Jan Bettgens: Relatie- en Gestalttherapie Den Bosch

Ga naar de inhoud

Karel 62 en Josefien 61
Wij zijn naar Jan gegaan, niet omdat het niet goed ging met onze relatie, maar omdat we in de toekomst ook een fijne relatie wilden houden.

We werken  samen in hetzelfde bedrijf . Mijn man is directeur en ik doe de administratie. Dat is een andere gezagsverhouding dan die we thuis hebben. Dat gaat goed, maar op termijn als we stoppen met werken, moeten we een nieuwe balans zoeken in het “samen thuis” zijn. Dat heeft ons doen besluiten om, voordat het mis gaat, vooraf te onderzoeken hoe we de toekomst  in gaan vullen.

Bij Jan hadden we hele fijne gesprekken over wat wij van de toekomst en van elkaar verwachtten. Hij liet ons naar elkaar uitspreken hoe we dingen en of handelingen van de ander ervaren. Hij daagde ons uit om uit onze comfort zone te komen en onze diepere gevoelens en wensen te uiten. Het was bijzonder te ervaren dat we na zoveel jaren elkaar nog beter leerden kennen. En nu pas echt begrepen hoe de ander “in elkaar steekt”.

Nu zijn we druk bezig met het maken van plannen wat een ieder van ons in de toekomst graag wil gaan doen. Al met al zijn we heel blij dit traject met behulp van Jan te hebben doorlopen.

Terug naar de inhoud