Jurre 37 - Jan Bettgens: Relatie- en Gestalttherapie Den Bosch

Ga naar de inhoud


Jurre 37 jaar
De eerste keer dat ik bij Jan kwam was ik zeer onzeker en zat met mezelf in de knoop. Ik ben toen voor lange tijd in gestalttherapie geweest. Hierbij heeft hij mij geholpen om goed naar mezelf te kijken. Daardoor werd ik weer zekerder van mezelf en leerde mezelf op een andere manier kennen.

Na een goed aantal sessies en een goede vakantie, helemaal alleen op stap, had ik ‘mezelf weer gevonden’. Ik zat lekker in mijn in mijn vel en kon de dingen weer doen die daarvoor ook deed. Ik was  zeer zeker over mezelf. De open en sociale jongen was weer terug. Ik kon er weer tegen aan.
Met een goed gevoel heb ik toen de therapie, in overleg met Jan, beëindigd.

Een aantal jaren later, na o.a. een oververmoeidheidsperiode en andere gebeurtenissen in mijn leven, was ik de weg een beetje kwijt. Daardoor heb ik opnieuw, nu ook in samenwerking/overleg met mijn werk,  contact gelegd met Jan voor een nieuwe begeleiding. Dit keer was het meer lichaamsgericht.  Er stonden verschillende dingen op mijn pad die ik uit moest zoeken:
  • Nieuwe relatie
  • Omstandigheden rondom werk
  • Drukte in m’n hoofd
  • Overlijden van 1 van de ouders (familieomstandigheden)
Ook hierbij was Jan een goede begeleider om, via oefeningen en andere denkwijzen, mij weer een richting te geven en daardoor weer vertrouwen te hebben in de toekomst. Om de drukte in mijn hoofd weer recht te trekken, helder te kunnen denken en mijn leven te kunnen overzien.

                       


Na 2 keer te kunnen leren van Jan; in 2 totaal andere periodes van mijn leven; op verschillende manieren; ben ik nu de persoon die ik ben. Een goede, sociale, lekker in mijn vel zittende, rustige, helder denkende, zekere jongeman die blij is met zijn keuzes en gedrag.


Terug naar de inhoud